André Lier er kåret til Årets Gründer 2018

André Lier er kåret til Årets Gründer 2018

I kåringen av Årets Gründer 2018 var det 15 finalister som knivet om å gå hjem seirende. Til slutt var det den unge gründeren på 19 år som klatret seg helt til topps med selskapet Tidbit. De får med seg en pengepremie til videreutvikling av bedriften og en pokal til å sette på peishylla.

Interaktiv skjerm for restauranter

Tidbit er et interaktivt bord som gir kunder mulighet til å bestille mat og drikke selv, slik at de slipper å vente på servitøren. På skjermen kan man også tilkalle servitøren om man ønsker mer informasjon om en matrett eller drink. Servitørene vil få bedre tid til å ivareta hver enkelt kunde og yte god kundeservice. Ved å bruke en slik løsning, fjerner Tidbit feilbestillinger, stress og gjør det mye enklere for sesongservitører, som ofte er studenter og elever med en deltids- eller sommerjobb.

Nylig gikk Drivhuset Østfold inn i et samarbeid med Blender Collective som Tidbit har flyttet inn hos. Gjennom seks måneder skal de være med på et akseleratorprogram sammen med Agera Venture som gikk av staben under Slush i Helsinki.

Innovasjonsfylket Østfold

Årets Gründer er finansiert av Fredrikstad kommune, Halden kommune, Høgskolen i Østfold og Sparebank Stiftelsen Østfold Akershus.

Kriterier for å bli Årets Gründer 2018:
  • Viser gode lederegenskaper
  • Viser tydelig gjennomføringsevne
  • Har evne og vilje til å skape aktivitet, omsetning og arbeidsplasser
  • Viser tydelig engasjement og ambisjoner

Les også: Årets Bedrift 2018