EasyZeek er kåret til Årets Bedrift 2018

EasyZeek er kåret til Årets Bedrift 2018

I kåringen av Årets Bedrift 2018 var det hele 27 finalister som kjempet om den gjeve prisen. EasyZeek gikk til slutt seirende hjem og får med seg en pengepremie til videreutvikling av bedriften og en pokal til premiehyllen.

Smart produkt til mer enn bare byggbransjen

EasyZeek startet som en studentbedrift med seks ingeniørstudenter. Etter stor nasjonal- og internasjonal suksess i konkurranser stiftet de EasyZeek AS. De utvikler produkter som forenkler hverdagen til håndverkere. Dette gjøres med et søkeverktøy som finner skjulte interessepunkter i vegger og tak. Søkeverktøyet fungerer som et hjelpemiddel for både profesjonelle håndverkergrupper og privatpersoner.

De har kommet langt med sin bedrift og har enormt god nøyaktighet med deres fungerende prototype. EasyZeek jobber for tiden med å få på plass avtaler med noen av verdens største aktører innen bransjen. Samtidig ser de på andre anvendelsesområder for deres produkter og videreutviklingspotensialet.

Innovasjonsfylket Østfold

Årets Bedrift er finansiert av Fredrikstad kommune, Halden kommune, Høgskolen i Østfold og Sparebank Stiftelsen Østfold Akershus.

Kriterier for å bli Årets Bedrift 2018:
  • Bedriften er nyskapende og viser stort markedspotensialet
  • Kan vise til gode resultater og høy gjennomføringsevne
  • Bedriften er skalerbar og har andre anvendelsesområder eller markeder
  • Leverer gode produkter, service og internasjonalt potensialet

Les også: Årets Gründer 2018