fbpx

Hva kan vi gjøre for deg som student?

Drivhuset er et svensk konsept med 13 kontorer i Sverige. I samarbeid med Chalmers School of Entrepreneurship har vi utviklet Loopa-metoden som er et forretningsverktøy for utvikling av bedrifter. Drivhuset bidrar til 1000 nye bedriftsetableringer årlig i Sverige.

Vi fokuserer på deg som individ og å utvikle dine entreprenørielle egenskaper

Skreddersydd Rådgivning

I Norge har vi kontor i Fredrikstad og Halden på Høgskolen i Østfold. Vi kan hjelpe deg som ønsker å starte egen bedrift med personlig veiledning, både fra interne og eksterne ressurser. Du får rask tilbakemelding og vi hjelper deg i oppstartsfasen og utviklingsløpet. Vi tilbyr skreddersydd rådgivning innenfor alt fra utvikling av forretningsmodell og markedsavklaring, til strukturering av ditt videre arbeid.

Har du lyst til å jobbe i en startup eller få relevant arbeidserfaring under studiet, men har ingen idéer selv? Da kan vi se om det er en startup som passer for deg ved at du skriver litt om deg selv, for eksempel hva du studerer og hva du brenner for.

Bruk vårt nettverk

Vi er kompetansemeglere med god kunnskap om de ressurser og aktører som er tilgjengelig for å hjelpe deg videre. Vi vil veilede deg til å benytte Drivhuset Østfold og regionens ressurser på best mulig måte. I tillegg hjelper vi deg med direkte kontakt til aktører i virkemiddelapparatet som kan hjelpe deg videre med kommersialisering, patentering og finansiering.

Drivhuset Østfold har regionale, nasjonale og internasjonale partnere på alt i fra prototyping til promotering- og grafisk design tjenester. Om du er i Sverige kan du ta en tur innom et av våre kontorer der for å jobbe eller få veiledning.

Kreativt kontorfellesskap

Som en del av Drivhuset Østfold har du mulighet til å bli en del av vår inkubator. Vår inkubator inkluderer et kreativt kontorfellesskap hvor du kan sitte og jobbe med dine idéer. Så vel som at det er en møteplass for å bli kjent, idémyldre, dele og få hjelp av andre startups i inkubatoren.

Kurs og verktøy

Hvert semester holder vi flere kurs og arrangementer, både med interne og eksterne kursholdere. Dette semesteret har vi fire sesjoner som du kan delta på for å utvikle deg som entreprenør eller din idé underveis. Sesjonene tar utgangspunkt i Loopa-metoden og legger opp til en workshop basert fremgangsmåte. Mellom sesjonene vil det være anledninger for å få hjemmelekser til neste gang som vi går gjennom.

Når man starter eget selskap kan det være kjekt å ta i bruk noen essensielle forretningsverktøy for å strukturere og organisere informasjonen. Det forenkler jobben med å gjennomføre undersøkelser, analyser og forbedre idéen fortløpende. Samtidig som det offentlige virkemiddelapparatet og investorer ofte vil se elementer av informasjonen som blir lagt inn i disse verktøyene. Eksempelvis budsjett med break-even analyse, markedspotensialet osv. Flere av de verktøyene ligger tilgjengelig digitalt og mye annet materiell når du blir med i vår inkubator.

Leave a Reply

Your email address will not be published.