Ledig stilling

Vil du jobbe med innholdsproduksjon?

Arbeidsgiver: Fygi Technologies AS
Stillingstittel: Rådgiver digitale medier
Frist: Snarest
Oppstart: Januar 2021
Ansettelsesform: Deltid, cirka 8-10 timer i uka (6 mnd kontrakt)

Fygi Technologies leverer programvare for selvbetjening til detaljhandelen. Kundene våre er fremtidsrettede butikkjeder som ønsker å gi kundene sine en bedre shopppingopplevelse.

Fygi består av seks dedikerte personer ved vårt hovedkontor i Moss. Vi lever for vår visjon “To let the people help themselves” med smarte software baserte løsninger. Fygi er også representert i Sverige og Tyskland. Vi søker spesifikt studenter som er interessert i en deltidsjobb ved siden av studiene. Det er mulighet for fast jobb ved endt studier eller ved utløp av kontraktsperioden.

Arbeidsoppgaver

  • Tilrettelegging/invitasjoner til webinar (f.eks. på Zoom)
  • Lage, publisere og invitere til markedsundersøkelser (digitalt i f.eks. Surveymonkey)
  • Skrive nyhetssaker (hva skjer i selskapet osv. med foto)
  • Oppdatere nettsiden vår og teste hva som fungerer og ikke, tekster og foto/design (nettsiden er laget i wordpress, Oxygen)
  • Utarbeide innlegg på sosiale medier som trigger vår kundegruppe (fokus på Linkedin og Facebook)
  • Bistå med utarbeidelse av presentasjoner (jobbing etter vår designguide)
  • Holde brosjyrer og opplæringsmateriell oppdatert (må ha design kunnskap, Adobe applikasjoner)
  • Måle resultater digitalt av det som blir gjort, gjøre A/B testing og bruke analyse fra dette til videre arbeid (f.eks. i Google Analytics eller annet analyseverktøy)

Om arbeidsgiveren

Fygi Technologies tilbyr sine kunder et enestående konkurransefortrinn gjennom selvbetjeningsløsninger. Våre skybaserte løsninger for mobiltelefoner frigjør tid for personalet, og reduserer dramatisk forhandlernes avhengighet av kostbar maskinvare, f.eks. selvbetjente stasjoner og tradisjonelle POS-systemer. Vi bruker de mest moderne utviklingsverktøyene og en skalerbar skyarkitektur for å muliggjøre supereffektiv ansettelse av nye kunder, funksjonalitet og tjenester.

Vårt oppdrag er å skyte fart på adopsjonen av programvarebaserte selvbetjeningsløsninger, til fordel for morgendagens forhandlere og deres kunder.