fbpx
Nye medlemmer i August

Nye medlemmer i August

En kjapp oppdatering om nye medlemmer i august. Etter en rolig og avslappende sommer er vi igang igjen. I lokalene våre har det vært full fart hele sommer med lansering, utvikling og nye bedrifter. Denne måneden ønsker vi velkommen til følgende talentfulle personer og selskaper:

EasyZeek – Søk og finn, med mindre svinn!

Tobias Pedersen representerer EasyZeek hos Drivhuset Østfold. EasyZeek utvikler en serie med produkter som skal hjelpe profesjonelle og hobbysnekkere med å lettere finne frem til skjulte gjenstander bak vegger, tak og gulv. Produktene deres bidrar til å redusere sløsing av materialer, feilskjæring og tidsbruk. De startet som en studentbedrift ved Universitetet i Sørøst-Norge der de tok med seg 6 av 8 førsteplasser under NM. De tok også med seg en tredjeplass under EM i Latvia og har vunnet en rekke mindre konkurranser. Nå har de flyttet til Fredrikstad for å være nærmere deres samarbeidspartner Nxtech. Teamet består av 5 personer med over 40 års erfaring innen bygg og anleggsbransjen. EasyZeek har åpnet for nye investorer til produksjon av sine produkter, ta kontakt med oss for å høre mer.

Tidbit – Revolusjonerende teknologi til servicebransjen

André Lier (19år), Emil Hamborgstrøm (19år), Bjørn Bakke Nyhus (27år) og Emil Eriksen (25år) utgjør teamet bak Tidbit. De utvikler interaktiv teknologi til servicebransjen med fokus på hoteller og restauranter. Sammen med lokale restauranter i Østfold og Oslo vil de teste produktet før de lanserer det til verdensmarkedet. Tidligere har de utviklet en Airstrap som gjorde braksuksess med anmeldelser i en rekke norske aviser som DN, E24 og Fredrikstad Blad. Deres kampanje på Startskudd ble fullfinansiert og bak seg sto Eker Design og Nøst Design.

MyHomie – Få kontroll over din bolig

Jim Cato Gundersen er det nyeste tilskuddet i vår lille familie. Han vil sitte i lokalene våre i Halden og har lang fartstid i Andersen & Mørck. Gjennom selskapet JCG Holding utvikler han tjenesten MyHomie. Det er en eiendomstjeneste som gir boligeiere bedre kontroll over sin egen bolig og gjør fremtidige boligkjøp tryggere. MyHomy vil gi deg full historikk over arbeid utført av fagfolk og du vil også få en notifikasjon for når det er behov for reparasjon eller utskiftninger. Med et enkelt tastetrykk vil du kunne bestille tjenester fra lokale fagpersoner og bedrifter, samt se deres tidligere anbefalinger.

Kjente ansikter

/Frank HanssenJohann VårvikDaniel Flølo og Martin Nør har nå vært hos oss i ett år. Nå går veien videre til Spania og California for å bygge nettverk og utvikle plattformen til en internasjonal tjeneste. De står bak samskjøringstjenesten Trancedo for bedrifter og kollegaer.

Hermund Arntzen (CEO) lanserte sin arrangement- og aktivitetsapp Asamt i sommer sammen med Olivia Österberg (CDO), Daniel Huth (COO), Therese Øvergård (CMO)og Ibrahim Rahmani (CTO) under Månefestivalen i Fredrikstad. De er igang med en ny testrunde sammen med en større brukermasse og har åpnet opp for nye investorer.

Til informasjon, alle våre tjenester er gratis for studenter, og vi har ledig kapasitet både i Fredrikstad og Halden. For å benytte deg av vårt tilbud eller søke om kontorplass, send oss en henvendelse og book et møte. Vi arrangerer after work den 5. september fra kl. 17:00 i Skybar Loungen på Quality Hotel Fredrikstad. Der kan du møte våre startups og aktører i næringslivet under en sosial aften med shuffleboard og litt godt i glasset.

En varm velkomst til alle!

Leave a Reply

Your email address will not be published.