Det hele begynte med et problem…

Forestill deg selv at du er i sikkerhetskontrollen på flyplassen. Det er fullt av stressede personer skvist inn i en tynn rekke. Mens man venter på han fyren helt i front som panisk forsøker å finne parfymen han vet er et eller annet sted i sekken. Undertøy og følelsen av flauhet er overalt.

Ingen har lyst til å være den fyren.

Eller jenta som helt bestemt husker at hun pakket ned 4 par med rent undertøy, og det er 1 time igjen til tinder-daten ankommer. Sekken er vid åpen på hotellrommet og det siste paret er borte vekk.

PackIn ble løsningen

PackIn består av tre venner som ønsket å gjøre noe med dette problemet. De ønsket å lage et reisesett med fire støvposer for å organisere bagasjen med.

Etterhvert fant de en italiensk produsent som kunne bistå med produksjon av posene i italiensk bomullsflanell. De var fullt klare over at de kunne ha kjøpt drømmen mye rimeligere fra Kina. Men for de var miljøet og jobbmulighetene i Europa viktigere.

Forresten, visste du at hvis du organiserer bagasjen din betyr det at du kan droppe å sjekke inn bagasje og kun fly med håndbagasje eller redusere ditt CO2-avtrykk? PackIn ble etablert under faget Studentbedrift ved Høgskolen i Østfold.