Techweb hjelper teknologiselskaper med å skape lønnsom og skalerbar vekst

Techweb utfordrer hvordan ambisiøse selskaper skaper vekst. Gjennom å utnytte de mest verdiskapende strategiene for datadrevet markedsføring, salg og kundeopplevelse, skaper de målbare resultater, som i sum gir kundene vinnende konkurransefortrinn.

I 2014 ble Techweb etablert som et tradisjonelt webbyrå og jobbet med webteknologi, digital markedsføring og design. Senere oppdaget de HubSpot og inbound-metodikken, og gikk så “all-in” og har ikke sett seg tilbake siden.

I dag er Techweb anerkjent som en Platinum HubSpot-partner og jobber med kunder over hele verden. De får deres kunder til å vokse effektivt og lønnsomt gjennom unik forståelse for teknologi og spisskompetanse på inbound-universet.

Forretningsmodellen er enkel. Til prisen av 1-2 ansatte, får man et dedikert team med nøye utvalgte fagspesialister som samarbeider svært tett med de ansatte i deres firma. Filosofien deres er at digital markedsføring som drives av data og omfavner endring, lykkes aller best. Derfor har Techweb en vitenskapelig tilnærming til hvordan de jobber. Techweb verdsetter det kreative, men lar skarpe data avgjøre.

Noen kunder: