fbpx
Topp 5 crowdfundingssider for gründere

Topp 5 crowdfundingssider for gründere

Bilderesultat for indiegogo logo

Indiegogo gir de med en idé sjansen til å engasjere et globalt investeringssamfunn. Dette gjøres ved hjelp av at idéskaperne lager en kampanje for å fremme idéen. Indiegogo krever 9% av pengene kampanjen samler inn, men gir tilbake en prosentandel når innsamlingsmålet er nådd.

www.indiegogo.com

 

Bilderesultat for kickstarter logo

Dette er en plattform som gir gründere muligheten til å samle inn penger, enten det er til kunst, design eller teknologi prosjekter. Gründerne får bare tilgang til pengene når innsamlingsmålet har blitt nådd innen en bestemt tidsfrist. Hvis ikke målet blir nådd går pengene tapt. Tar du utfordringen?

www.kickstarter.com

 

Startskudd

Startskudd er DNB sin nye plattform for crowdfunding. Du oppretter en kampanjeside på Startskudd.no, forteller om prosjektet og deler den i sosiale medier. Det er lagt opp til at folk som støtter prosjektet får belønninger som for eksempel rabatterte produkter, invitasjon til lansering, eller heder og ære. Startskudd krever 5% kombinert administrasjonsgebyr og suksessavgift for belønningsprosjekter. For donasjonsprosjekter krever de 3% administrasjonsgebyr fra sluttbeløpet.

www.startskudd.no

 

Bilderesultat for monner logo

Monner er en digital plattform der norske vekstbedrifter kan hente kapital gjennom crowdfunding av lån. Plattformen bygger på en tanke om at vi er sammen om utviklingen og at alt som er stort, startet i det små. Du kan få finansiert oppstart, utvikling, produksjon eller kommersialisering gjennom lån. I prosjektbeskrivelsen vil det også settes lånesum, nedbetalingstid, renter, terminer og risikoklasse.

www.monner.no

 

Skjermbilde 2015-06-16 kl. 09.57.45

Assembly gjør det mulig for produkter slik som programvarer, maskinvarer og nettsamfunn å bli bygd med åpen kilde kode. Slik kan flere bidra til å bygge produktet, enten det er igjennom design, koding eller innhold. Alle bidragsytere tjener seg opp App coins som gir de rettigheter på en prosentandel av produktets omsetning.

Dette er en perfekt side for deg som ønsker å bygge et produkt med hjelp av andre, er på utkikk etter en utfordring og liker å jobbe i et inspirerende samarbeidsmiljø.

www.assembly.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.